Tophane Mahallesi Palandöken Caddesi Esnaf Sarayı Kat:5 Merkez/RİZE

Rize`de ki Elektrikçiler Bir Araya Geldi


Tarih : 07.09.2010 04:58

Rize Elektrik ve Elektronikçiler Odası ile Çoruh Edaş Rize il Müdürlüğü tarafından organize edilen bilgilendirme ve dayanışma toplantısı Ticaret Odası eğitim salonunda yapıldı.


Rize’de elektrik işiyle uğraşan Rize Elektrik ve Elektronikçiler Odası üyeleri ve Çoruh Edaş Rize il Müdürlüğü çalışanlarının katılımı ile gerçekleşen toplantı , Elektrik ve Elektronikçiler Odası başkan vekili Gökay İnan’ın konuşması ile başladı.

İnan; Gerçekleştirilen toplantının sık sık gerçekleştirmeyi düşündüklerini söyleyerek,amacımız Rize’de bulunan elektrikçilerin sorunlarını konuşmak ve bunlara çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Ardından Çoruh Edaş Rize il Müdürlüğü tarafından toplantıya konuşmacı olarak katılan Kaçak Takip Müdürü Mehmet Aydın , elektrik önemli bir konu olduğunu söyleyerek işimizin kuralları var.Bunlara harfiyen uymalıyız diyerek elektrikçilerin işlerini yaparken nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.Elektrik sayaçları nasıl olması gerektiği konusuna da değinen Aydın , güvenlik için alınması gereken önemlere anlattı.

Toplantı sonunda bir açıklama yapan Rize Elektrik ve Elektronikçiler Odası başkanı Güven Aksoy; Yaptığımız toplantının amacına ulaştığını düşünüyorum.Bu toplantıların önümüzdeki günlerde değişik konularda devam edecek.Esnafımızın yaptığı iş alanı konusunda yeni gelişmelerden haberdar edilmesi için bu toplantıların şart olduğunu söyledi.